Synesis

POSLOVNI SOFTWARE ZA RAD
U WINDOWS OKRUŽENJU

ePlati – dohvaćanje izvoda i plaćanje naloga izravno iz Synesisa

Objavljeno: 07.04.2023

U suradnji sa tvrtkom Elektronički računi d.o.o, Pupilla je omogućila pristup na servis ePlati

ePlati obuhvaća dvije temeljne platne usluge: uslugu iniciranja plaćanja (PIS Payment Initiation Service) i uslugu dohvaćanja informacija o stanju bankovnog računa (AIS Account Information Services).

PIS (Payment Initiation Service)

Usluga iniciranja plaćanja (PIS) inovativna je financijska usluga koja omogućuje poslovnim subjektima zadavanje naloga za plaćanje direktno iz Synesisa

Kroz ePlati (PIS) moguće je na plaćanje poslati pojedinačne platne naloge ili više platnih naloga odjedno,, pri čemu se nije potrebno povezivati na svako pojedinačno internetsko bankarstvo jer je pružatelj usluge povezan na sustave podržanih  poslovnih banaka.

AIS (Account Information Services)

Usluga dohvaćanja informacija o stanju računa ePlati (AIS) omogućuje praćenje promjena na svim poslovnim računima tvrtke direktno kroz Synesis. Informacije o prometu, stavkama prometa po računu i stanju računa tvrtke dobivaju se klikom miša.

Aktivacija usluge i korištenje ePlati  dostupni su direktno za vlasnike bankovnih računa, ali i za ovlaštenike po računima u ime klijenta, kao što su računovodstveni i knjigovodstveni servisi.

Financijsko-tehnološke usluge poput ePlati PIS i AIS dio su europske strategije za jačanje financijskog sektora Unije, kao što su to i internetske usluge plaćanja te druge usluge u oblaku, koje je ranije pružao isključivo financijski sektor.

Usluge AIS i PIS u Synesisu se nalaze na F5-ePortal, Moj eRačun, AIS 

Pružatelj usluge ePlati unutar Synesisa je samo tvrtka Elektronički računi d.o.o. budući da jedino ona licencirana za pružanje usluga PIS i AIS.

Više informacija o usluzi ePlati i aktivaciji usluge možeti vidjeti ovdje


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\Websites\pupillahr\pupilla.hr\wwwroot\wp-content\themes\Synesis\single.php on line 18