Synesis

POSLOVNI SOFTWARE ZA RAD
U WINDOWS OKRUŽENJU

eURA

e-URA kod za automatsko knjiženje računa

Svi podaci za knjiženje računa na jednom mjestu
U programu Synesis, na svim izlaznim računima, u postavkama za ispis, postoji opcija ispisa ‘e-URA’ koda. Kad je ova opcija uključena, na računu će biti odštampan kvadratić s QR kodom koji u sebi sadrži sve bitne informacije potrebne za automatsko knjiženje računa.

QRCode

Primatelj računa ovaj kod može fotografirati sa mobitelom, i podatke o računu automatski učitati u program Synesis radi knjiženja.
Korisnicima programa Synesis preporučamo da uvijek uključe ispis e-URA koda na računu, kako bi primateljima omogućili njihovo automatsko knjiženje u knjigu URA.

SynKod40

 eURA – mobilna aplikacija

Za snimanje e-URA koda i njegov prenos u program Synesis, razvili smo posebnu aplikaciju za mobilne uređaje, pod imenom eURA. Aplikacija postoji u dvije verzije, za iOS operativni sustav (iPhone, iPad) i za Android operativni sustav. Aplikacija je besplatna, a možete ju preuzeti ovdje:

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40              en_app_rgb_wo_45

Politiku privatnosti za eURA aplikaciju možete vidjeti ovdje

Privacy policy for the eURA app can be found here

Povezivanje mobitela s bežičnom (Wi-Fi) mrežom

Da bi prijenos podataka iz mobitela u program Synesis uopće bio moguć, potrebno je prethodno mobitel Wi-Fi mrežom povezati na mrežu na kojoj se nalazi i program Synesis.  Bez ovog uvjeta prijenos podataka iz mobitela u program Synesis nije moguć.

VAŽNO:

Sam program Synesis, ako se koristi na više računala u mreži, obavezno treba biti povezan ŽIČANOM mrežom, a ne bežično. Bežičnu vezu treba koristiti samo za povezivanje mobitela s mrežom na kojoj se nalazi Synesis.

Dodatne informacije o e-URA kodu i upotrebi aplikacije eURA možete pronaći ovdje .