Synesis

POSLOVNI SOFTWARE ZA RAD
U WINDOWS OKRUŽENJU

Novi modul Maloprodaja II

Objavljeno: 28.06.2011

Novi modul prati poslovanje maloprodaje i po nabavnoj i po prodajnoj cijeni, te u svakom trenutku ima podatke o marži i nabavnoj vrijednosti prodane robe.
Zahvaljujući ovome, modul Maloprodaja II automatski vrši knjiženja razduženja trgovine (nabavnu vrijednost, ukalkuliranu maržu i ukalkulirani PDV), što do sada nije bilo moguće u starom modulu.

U novoj maloprodaji, novost su i procedure za obračun kala i prekomjernog manjka, kao i procedure za lakše otkrivanje grešaka kod izrade nivelacije cijena.
Također, prilikom zaključka godine, nema više potrebe za upisivanjem prosječne stope marže, jer program cijelo vrijeme prati iznos marže, pa ga i automatski prenosi u iduću godinu.

Novi modul omogućuje i izdavanje računa s različitim popustima po artiklima.

Prelazak sa starog modula na novi je vrlo jednostavan. Dovoljno je na određeni datum prestati koristiti dokumente iz modula Maloprodaja i početi koristiti dokumente iz modula Maloprodaja II. Također, potrebno je s istim datumom napraviti dokument Početno stanje trgovine II, koji će automatski prenijeti podatke iz stare maloprodaje u novu, i pri tome će izračunati nabavnu vrijednost robe metodom prosječne cijene.

Za dosadašnje korisnike modula Maloprodaja, zamjenska cijena modula Maloprodaja II je 369,00 kn (PDV uključen).

Detaljne informacije možete naći ovdje

Postupak za prijelaz sa starog modula Maloprodaja na novi Maloprodaja II možete naći ovdje