Synesis

POSLOVNI SOFTWARE ZA RAD
U WINDOWS OKRUŽENJU

Synesis

Snaga i jednostavnost

Program Synesis dizajniran je tako da ispunjava potrebe za jednostavnošću koja je neophodna kod manjih poduzetnika, ali da se može koristiti i u većim tvrtkama u kojima istovremeno radi veći broj korisnika.
Bez obzira da li program koristi samo jedna osoba ili nekoliko desetaka njih, dokumenti se automatski objedinjuju u jedinstveni sustav poduzeća čiji su podaci dostupni u svakom trenutku. Npr. obveza za PDV vidljiva je u PDV obrascu odmah po izdavanju računa.

U program SYNESIS ugrađeno je preko 300 dokumenata i 500 izvještaja koji pokrivaju sve potrebe za potpunom i detaljnom informacijom.

Svi izvještaji mogu se dobiti i na ekranu, prilikom čega je moguć uvid i u pojedine dokumente od kojih se sastoji neki iznos na izvještaju.

Podaci se mogu ispisivati na bilo kojem formatu papira, bilo kojom veličinom, bojom i vrstom slova, na svaki dokument može se upisati dodatni tekst slobodnog formata, tablice se mogu iscrtavati s linijama ili bez njih, u različitim bojama itd…

Na sve dokumente može se postaviti i vlastito zaglavlje s logom poduzeća i time dodati osobnu prepoznatljivost dokumentima.

Sve ovo odvija se vrlo jednostavno jer je sučelje vrlo intuitivno, većina operacija može se obavljati i bez upotrebe miša, a za 99% svih funkcija koriste se svega 2 ekrana!

Modularnost

Kako bismo svakome omogućili da konfigurira strukturu programa prema svim potrebama, program Synesis smo podijelili na pojedine module. Moduli su, osim pojedinih izuzetaka, potpuno nezavisni jedni od drugih, i mogu se međusobno kombinirati u bilo kojoj kombinaciji.

Prilikom prve kupovine programa, nije nužno odmah kupiti sve module, jer se oni mogu uvijek dodavati, prema potrebi.

Bez ograničenja

Kod rada u Synesisu niste ni na koji način ograničeni.

Možete otvoriti i voditi neograničen broj knjiga (poduzeća) – vrlo pogodno za knjigovodstvene servise
Količina podataka koju možete unijeti je neograničena.

Program možete instalirati na neograničen broj računala u poduzeću – nema nadoplata za svako računalo
Nove poslovne godine otvarate sami, bez dodatnih plaćanja

Besplatna podrška

Pupilla d.o.o. ne naplaćuje održavanje programa. Podrška korisnicima je besplatna a organizirana je putem telefona ili e-mailom od ponedjeljka do petka od 8-16 sati.

U slučaju zakonskih promjena Pupilla d.o.o. osigurava nove verzije modula, a korisnici pri tome plaćaju zamjensku cijenu koja obično iznosi od 250 do 500 kuna po modulu koji se mijenja.

Zahvaljujući pouzdanosti i jednostavnosti programa, ovakav način rada uspješno primjenjujemo već više od 20 godina.

Automatsko knjiženje

Automatsko ažuriranje financijskog knjigovodstva

Automatsko ažuriranje robno-materijalnog knjigovodstva

Automatsko ažuriranje knjige izlaznih računa

Automatska izrada trgovačke knjige

Potpuna povezanost svih upisanih podataka u jedinstvenu cjelinu

Automatsko knjiženje omogućuje da se većina dokumenata potpuno automatski obrađuje i uključuje u poslovne knjige bez potrebe za dodatnim ručnim knjiženjem. Knjiženje se provodi na temelju konta koje korisnik sam upisuje u parametre dokumenta. Na ovaj način korisnik ima potpunu kontrolu nad procesom knjiženja, iako se ono odvija potpuno automatski.

Export u Excel

Svi izvještaji mogu se spremiti u Excel tablice

Ako među 550 gotovih izvještaja nema onog koji bi vama najbolje odgovarao, Synesis nudi mogućnost da bilo koji postojeći izvještaj snimite u Excel tablicu, a zatim u Excelu napravite vlastiti izvještaj, točno prema vašoj potrebi

U Excel tablici dobiti ćete sirove podatke na osnovu kojih se pojedini izvještaj stvara, tako da su mogućnosti u Excelu neograničene

E-mail

Sve dokumente i izvještaje iz programa možete odmah poslati svojim partnerima e-mailom.

Bilo koji dokument ili izvještaj moguće je prilikom prikaza na ekranu klikom na gumb poslati e-mailom ili ga spremiti u standardnom PDF (Adobe Acrobat) formatu

Tako npr. umjesto da ponudu šaljete faxom ili standardnom poštom, možete ju poslati e-mailom.

Korisna mogućnost za knjigovodstvene servise je slanje različitih obrazaca komitentima koji ga onda samo isprintaju (npr. PDV, ID obrazac, itd.) .

Program će sam kreirati e-mail poruku sa vašim podacima i na nju dodati željeni dokument/izvještaj i proslijediti ga vašem mail programu (Outlook Express, Outlook, Eudora, itd.

Synesis u bazi podataka o partnerima sadrži i e-mail adresu partnera.

Ukoliko neki dokument (npr. ponuda) glasi na odabranog partnera, program će automatski ponuditi njegovu e-mail adresu kad odaberete slanje dokumenta e-mailom.

Etikete i naljepnice

Odštampajte naljepnice s adresama svojih kupaca ili bar-code šiframa vaših proizvoda.

Tako je npr. moguće odštampati naljepnice za robu koja je došla po nekoj primki i to točno potreban broj naljepnica za svaki artikal koji se na odabranoj primci nalazi

Naljepnice se mogu koristiti i za ispis carinskih deklaracija, naljepnica za police s robom. itd.

Naljepnice mogu biti bilo koje dimenzije i rasporeda, a u programu se već nalaze gotovi formati za većinu Zweckform naljepnica.

Fotografije artikala

Pošaljite svojim kupcima ponudu s fotografijom i opisom proizvoda

Odštampajte kompletan katalog roba i usluga s fotografijama artikala i logotipom svoje tvrtke

Synesis u bazi podataka o artiklima sadrži i prostor za spremanje slika.

Slike se mogu pogledati na ekranu, ali i odštampati, bilo kao popratni materijal originalnom dokumentu (npr. kao prilog ponudi) ili kao samostalni katalog artikala.

Katalog se može odštampati u tri veličine (1, 4 ili 7 proizvoda na jednoj stranici kataloga).

Osim slika, katalog sadrži i naziv i šifru proizvoda, njegovu cijenu, dimenzije, težinu, naziv proizvođača, te prostor za dodatni opis.

BarCodeImage

Grafikoni

Synesis sve izvještaje može prikazati i u obliku grafikona

Moguće je odabrati želite li linijski grafikon, grafikon u obliku stupaca ili torte, a možete odrediti želite 2-dimenzionalni ili 3-dimenzionalni izgled

Bilo koji podatak može se staviti na X os, a za Y os moguće je odabrati do 5 serija brojeva kojima je moguće odrediti boju.

Pripremljeni grafikon moguće je isprintati, ali i spremiti kao sliku koju kasnije možete koristiti u nekoj prezentaciji i sl.

GrafikonImage

Razmjena podataka

Synesis omogućuje razmjenu podataka između dva programa Synesis.

Ako vaše poduzeće ima vanjskog knjigovođu, Synesis omogućuje da dokumente koji se unose kod vas (primke, računi, …) pošaljete u knjigovodstvo, tako da nema dvostrukog unosa podataka.

Ako imate izdvojenu jedinicu ili dućan, također je moguće podesiti da se podaci koji se unose kod njih pošalju vama tako da u centrali imate podatke o kompletnom poslovanju.

Moguće je točno definirati koje dokumente želite poslati s jednog mjesta, tj. koje dokumente želite učitati na drugom.

Podaci se mogu snimiti na bilo koji uređaj na koji možete snimati (USB stick/externi hard disk), a mogu se poslati i e-mailom.

Ova mogućnost vam može dosta povećati ažurnost i brzinu rada.

Npr. poduzeće koje vodi robno knjigovodstvo kod sebe (primke, otpremnice), može jednom mjesečno e-mailom poslati svoje podatke knjigovođi, a on nakon učitavanja tih podataka napravi PDV obrazac i također ga vrati e-mailom.

Standardna i profesionalna verzija

Program Synesis dolazi u dvije verzije: standardnoj i profesionalnoj. Ove dvije verzije razlikuju se po tome što u profesionalnoj verziji programa postoji kontrola pristupa korisnika podacima u programu, što je posebno korisno prilikom rada više korisnika u mreži.

S profesionalnom verzijom moguće je, npr. onemogućiti skladištara da ima pristup podacima o plaćama i financijskom knjigovodstvu.

Standardna verzija programa nema kontrole pristupa, i ukoliko se program koristi na više računala u mreži, svi korisnici imaju pristup do svih podataka.

Engleski jezik

Synesis osim hrvatskog jezika govori i engleski.

Cijeli program moguće je jednostavno prebaciti na engleski jezik i tada se svi dokumenti i izvještaji, a i sve ostalo u programu (osim hrvatskih obrazaca) prikazuju na engleskom jeziku.

Ova mogućnost posebno je korisna poduzećima sa stranom upravom ili radnicima, ali i svima onima koji ponekad moraju dokumente i izvještaje pripremati na engleskom jeziku.

Ažuriranje programa putem web stranica

S novom verzijom programa Synesis, ažuriranje postaje puno jednostavnije. Klikom na gumb Instalacija nove verzije program će sam provjeriti postoji li raspoloživa novija verzija i po potrebi ju instalirati.