Synesis

POSLOVNI SOFTWARE ZA RAD
U WINDOWS OKRUŽENJU

Kako ga naručiti

Novi korisnici

Ukoliko još do sada niste korisnik našeg programa, preporučamo da prije odluke o kupovini dođete na prezentaciju kod nas ili kod nekog od naših distributera. Popis distrubutera i našu adresu možete pronaći ovdje.

Cilj prezentacije je ustanoviti vaše potrebe i utvrditi u kolikoj mjeri naš program udovoljava vašim zahtjevima. Ovo se posebno odnosi na moguće specifičnosti vašeg poslovanja, koje možda nisu obuhvaćene programom.

Program Synesis je standardni proizvod, namijenjen širokom tržištu i nije moguća njegova naknadna modifikacija prema potrebama pojedinog korisnika. Vaše želje i prijedlozi uvijek su dobrodošli – na temelju njih program se stalno mijenja i razvija. Ali u program se ugrađuju samo ona svojstva koja imaju potencijalno veći broj korisnika i čija ugradnja neće nanijeti štetu već postojećim korisnicima. Stoga je vrlo važno da tijekom prezentacije – razgovora utvrdimo eventualna odstupanja programa od vaših zahtjeva kako biste ih bili svjesni prije odluke o kupovini.

Prezentacija se održava u našem prostoru, uz prethodnu najavu. Ako želite dogovor za prezentaciju, nazovite telefonom i dogovorite termin.

Dosadašnji korisnici

Ukoliko već koristite iil poznajete naš program i znate što želite naručiti, narudžbu nam možete poslati klikom na link Narudžba.